Poziv za sodelovanje na vaškem prazniku in vabilo na Zbor krajanov

SPOŠTOVANI KRAJANI SV. PETRA,

KS Sv. Peter bo tudi letos organizirala tradicionalni vaški praznik in sicer 26. in 27. junija, v popoldanskem in večernem času, že drugič pod imenom »Šupeter po domače«. O vsebini programa vas bomo obvestili na Zboru krajanov, ki bo v sredo, 19. maja 2021 ob 19.30. Šupetrski semenj »kar hiša premore«, bolšji semenj in ostala pestra ponudba (vinske kleti, oljarna, ponudniki s kmetijskimi pridelki, izdelki predelave, istrskimi dobrotami, peko kruha, hroštol, breskev, …), vse to se bo dogajalo dva dni. Načrtujemo tudi zabavni, kulturni in športno rekreativni program ter gostinsko ponudbo na prostem, ob upoštevanju priporočil Nacionalnega inštituta za javno zdravje.


Program in promocijo prireditve bo finančno podprlo tudi Turistično združenje Portorož (TZP). Poleg dogodka Šupeter po domače bo TZP podprlo tudi Praznik vina in česna v Novi vasi ter Praznik olja in bledeža v Padni, ki bosta potekala v juliju. Vsi trije dogodki bodo promovirani pod skupnim imenom »Doživetja istrskega podeželja«.

Ponovno pozivamo k sodelovanju društva, kmetije, posameznike, podjetnike, zavode.
Ponudniki obvezno sodelujejo oba dneva.

Prijavite se čim prej na telefon št. 040 302 556 (Karmen) ali po el. pošti na: ks.sv.peter@gmail.com.

Prijave zbiramo do petka, 20. maja 2021 do 12. ure.

Za izdelavo programskega lista, promocijo ter za najem ustreznega števila stojnic takoj potrebujemo: ime ponudnika, kmetije ali ime in priimek nosilca kmetije, naslov, telefonsko številko ter število stojnic.

Obvestilo v obliki pdf si lahko preberete tako, da kliknete na spodnji gumb.

Leave a Reply

Your email address will not be published.